FR
Zorro
Marktleider in campingcars

 

 

Al jarenlang zijn wij de marktleider op gebied van campingcars. Wij werken uitsluitend met 2 merken, Raclet en Trigano, omdat we vinden dat deze merken het meest geschikt zijn voor de Belgische markt.

 

Deze campingcars bieden gemiddeld 20 jaar kampeerplezier voor een correcte prijs. Bij het gehele gamma geniet u van de gekende kwaliteit die ze in de fabriek in Mamers (Frankrijk) afleveren.

 

Zo wordt er gewerkt met leveranciers als Ten Cate, voor het tentdoek en Alko voor het onderstel.

 

 

De modellen vermeld op deze pagina staan altijd tentoongesteld in onze showroom en zijn het meest verkocht. Wenst u toch een ander model, kunnen we dit zonder probleem voor u bestellen aan een scherpe prijs.

 

RACLET VILLANOVA TUNE

De Raclet Antibes Tune is ons best verkochte model. Deze campingcar is door ons ontworpen en wordt speciaal voor ons bij Raclet gemaakt. Door onze jarenlange ervaring en die van onze klanten, vonden we dat het standaard Raclet- gamma een model miste. De voortent van dit model is kleiner dan van de Safari maar biedt, in geval van regen, voldoende plaats aan 6 personen. Waar de Safari net iets te omslachtig is om voor een weekend op te bouwen, is dit met de Tune perfect mogelijk!

Prijs vanaf: € 6495

Villanova STD: € 6495

Villanova "BOX": € 6895 

 

TRIGANO ODYSSEE

De Trigano Odyssee is een campingcar die enorm snel op staat. Het geheel vraagt slechts 5 minuten om op te stellen. Uitgerust met 2 lattenbodems is het slaapcomfort ook verzekerd. Zelfs bij nat weer houdt U de voeten droog met het geïntegreerd grondzeil dat met een rits bevestigd wordt. Eventueel is deze campingcar nog uit te breiden met een luifel, een extra slaaptent en een ondertent. Standaard uitgerust met een oplooprem en een pompsysteem voor het bed. Nu ook uitgerust met een raam in het dak voor meer lichtinval. Dit model bestaat met en zonder bermkeuken.
 
Prijs vanaf: € 5395

 

 

RACLET SAFARI

De Safari is de ruimste campingcar in ons gamma. Uitgerust met 2 lattenbodems. Standaard uitgerust met oplooprem. Dit model bestaat met en zonder bermkeuken.

Safari STD  Prijs: € 6895

Safari GL  Prijs: € 7495 

 

RACLET SOLENA


Prijs met luifel: € 5750

 

RACLET Galleon


Galleon STD Prijs: € 5750
Galleon GL Prijs: € 6295
Galleon BOX Prijs: € 5995

 

 

RACLET PANAMA 


Panama UP SC Prijs: € 6395 
Panama UP GL Prijs: € 8450

  

Onze Leveranciers

 

 

 

We zijn nu GESLOTEN

Rene Hermans
Mijnheer, Mevrouw Proficiat met jullie dienstverlening , en de manier waarop De feiten: Zaterdag 16 November 2013 boden wij ons aan in jullie winkel, met een kapotte relax van Lafuma. Zonder dat ik erom vroeg stelde Mijnheer direct voor, mij te helpen hem uit de auto te halen. Ondertussen had Mevrouw mijn echtgenote reeds verzekerd dat er geen probleem was, en wij mochten een andere kiezen. Daar dit model iets goedkoper was , kregen wij zelfs het verschil, in geld ,terug betaald. Dit alles gebeurde op een heel vriendelijke en behulpzame manier waarvoor onze dank. In een wereld waar tegenwoordig velen negatief zijn en reclameren op alles en nog wat , vinden wij het belangrijk dat goede dienstverlening ook eens mag vermeld worden. Nogmaals Proficiat NB: De nieuwe relax is zo goed als de vorige René & Suzanne Hermans Oudebaan 106 bus 83 3360 Korbeek-Lo
Gastenboek