FR
Zorro
Marktleider in campingcars

Tweedehands

Wij hebben altijd een 30-tal occasie campingcars op voorraad. Onze occasies hebben allemaal een kwaliteitscontrole ondergaan en zijn hersteld waar nodig!

Daarom geven wij op de meeste occasies een garantie van 2 jaar, hetzelfde als op de nieuwe campingcars. De prijzen beginnen vanaf €1000.

De prijs wordt vooral bepaald door de staat van het tentdoek, de leeftijd, manier van opzetten en het type campingcar. Ook het slaapcomfort speelt een grote rol. De grootte van de bedden, lattenbodem of niet...

Wegens het grote en constant wisselende aanbod is het onbegonnen werk om onze website up to date te houden. Voor meer info kan U echter altijd terecht op onze "contactpagina" of in de winkel!

U kan op elk moment van het jaar een campingcar bestellen voor uw volgende vakantie. Een voorschot van 15% van het totale bedrag is voldoende. De leverdatum bepaalt u zelf, de campingcar blijft zolang gratis bij ons gestald.

Sommige mensen die een occasie campingcar zoeken, willen partikulier kopen. Het idee is, dat ze dan goedkoper gesteld zijn...niets is minder waar. Hou er rekening mee dat U dan geen enkel aanspreekpunt hebt bij eventuele problemen.

Wij als winkel, kennen onze klanten ook nog na de verkoop!

Er wordt op de partikuliere markt ook al eens gezegd dat er nog garantie zit op een campingcar die ze verkopen. Dit klopt niet! De garantie die we geven op onze campingcars is klantgebonden en niet overdraagbaar aan derden.

 

We zijn nu GESLOTEN

Warnants david

Deze week even langs bij zorro, ik had een scheurtje aan mijn camping car ik kom binnen ik vraag voor een afspraak u ben klant bij ons meneer ik zeg ja ik heb ze bij jullie gekocht in 2016. Ok rijd via de garage binnen, iets drinken? Even geduld en binnen een uurtje is u campingcar gratis herstelt. Even rond gelopen koffie gedronken en ik vertrok terug naar huis! Ze zijn gewoon fantastich vriendelijk en echt professioneel! En zorro klant is voor levenslang en tevreden  klant 

je rentre chez zorro pour prendre un rendez vous pour une réparation sur ma villanova.

vous êtes client monsieur? Oui achetée chez vous en 2016 rentrez installez vous petit café? Dans une heure elle est réparée! Gratuitement! Effectivement un petit tour dans le magasin et je retourne avec le sourire et un camping car comme neuf! Le service apres vente est une promesse tenue! Un client chez zorro est un client heureux a vie!

Gastenboek